VBZD
VB Zakelijke Dienstverlening

Welkom op onze website

 

 

Een stukje zekerheid, daar heeft elk bedrijf behoefte aan in deze toch wel roerige tijden. bij Vb Zakelijke dienstverlening staan we garant voor een financieel gezond bedrijf. Onze kracht? Die zit in onze jarenlange ervaring, uitstekende financiële positie en de manier waarop wij met onze relaties omgaan. 

Ontzorgende dienstverlening

VB zakelijke dienstverlening is gericht op minnelijke trajecten. Daarnaast bieden wij veel aanvullende diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor debiteurenbeheer om uw incassobeleid opnieuw in te richten. En we beschikken over een groot netwerk van vakmensen die ter onze beschikking staan, zowel in de bouw als in te ict. Wij kunnen voor u uw Algemene Voorwaarden opstellen, screenen en indien nodig up-to-date maken en deponeren bij de kvk. Kortom, VB zakelijke dienstverlening  is van alle markten thuis. 

U ontzorgen, dat is wat onze medewerkers doen. Dankzij onze pragmatische aanpak en no-nonsense houding hebben we een groot vertrouwen opgebouwd bij onze relaties. Het is dan ook onze ambitie om te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen!  Bij ons bent u zeker van de toekomst.